Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Клуб на грубите джентълмени събра 4000лв за Стела

/
/
/
1545 Views

На третия си ежегоден Благотворителен джентълменски базар Клуб на грубите джентълмени събра общо 4000лв. за лечението на Стела, която е едва на пет години, но вече води най-тежката битка в живота си – тази с левкемията. Парите ще бъдат използвани за пътни разходи и престой в Германия, където детето ще се лекува в следващите няколко месеца.

Сред някои от най-интересните продадени артикули бе част от противорадарната ракетата AG – 88 HARM, която преди двайсет и една години американски военен самолет изстреля в посока Сърбия, но по неясни причини тя падна в софийския квартал Горна баня, отнасяйки най-горния етаж на къща. Шрапнелът бе дарен от специалист по обезвреждане на взривове. Голям интерес предизвикаха и трите кръста за храброст, два от които бяха спечелени с онлайн наддаване от Близкия изток от членове на клуба, които в момента са на мисия в Афганистан. Третият бе купен от популярен телевизионен продуцент, който си направи подарък за петдесетия си юбилей, помагайки на Стела. Много от посетителите бяха дошли специално за изключително рядкото вино, произведено от и за Френския чуждестранен легион (дарено от Милен Димитров и Triskel), като в крайна сметка първоначалната му цена се удвои и то бе продадено за 130лв.

Парче от противорадарната ракетата AG – 88 HARM, което беше сред най-интересните и уникални артикули на базара

В Благотворителния джентълменски базар с артикули се включиха много приятели на клуба като Olight Bulgaria с лимитирани тактически фенери, Manly knives и Dakov knives  с прототипи или специални версии на свои ножове,  сдружение Българска история с книги, календари и новата им настолна игра „Битката за Балканите“, BK tactical с балистични очила, тениски и пачове, SHK tactical  със специално изработен за събитието кобур, Picaroon tools  с два лимитирани EDC артикула и, разбира се, Клуб на грубите джентълмени с пачове, бъфове и отличителни знаци на клуба, както и множество уникални артикули, донесени от членове на клуба от Ирак, Афганистан и Косово.

Домакин на събитието бяха нашите приятели и партньори от Camouflage, които също се включиха  със сума, събрана от екипа на магазина, а Клуб на грубите джентълмени връчи на бащата на Стела чисто нов таблет, на който детето да може да си играе, учи и забавлява по време на процедурите, които вярваме, че ще завършат с пълна победа над болестта.

За Стела.

P.S. С цел прозрачност на дейността си, Клуб на грубите джентълмени вече има и собствена фейсбук страница, на която можете да проследите кампанията за Стела, да попълните заявление за членство в клуба или да научавате за някоя от бъдещите ни активности. Адресът е: https://www.facebook.com/teamrudegentlemen

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar