Алманах „Нашите дядовци“

Original price was: 22,00лв..Current price is: 17,00лв..

23% Off

В наличност

Алманах „Нашите дядовци“ не е книга за историята на България. Това е книга за сърцето и куража на българина. Тя събира трийсет от историите, които Михаил Кунчев разказва в ефира на Нова телевизия през последните две години. Всяка една от тях е обогатена с допълнителни факти, събирани от стари издания и пресата на Царство България.

В тази книга ще намерите всичко – шпионски и криминални мистерии, героични подвизи, вдъхновяващ кураж, любов като на кино и изключително любопитни факти от миналото ни, а чрез личните истории на хората, творили съдбата на България, ще запълните и пропуските си в познанията си за Родината.

В Алманах „Нашите дядовци“ ще откриете не просто забравени безценни парченца пъзел от душата на българина, но и съвсем нови такива, тъй като авторът говори и с наследниците на някои от героите в книгата, които за първи път разказват истории, били до момента достояние само за семействата им.

Направете предварителна поръчка на книгата от 17 до 21 юли и получете с нея подарък книгоразделител и копие на уникалната картичка от Балканската война „По пет на ножъ“.

ВНИМАНИЕ! ТОВА Е ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОРЪЧКА НА КНИГАТА, ВКЛЮЧВАЩА СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК. ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПОРЪЧКИ ЩЕ БЪДАТ ИЗПРАТЕНИ МЕЖДУ 22 И 24 ЮЛИ, А ПОДАРЪЧНАТА КАРТИЧКА НЯМА ДА БЪДЕ НАЛИЧНА ЗА КНИГИТЕ, ПОРЪЧАНИ СЛЕД 21 ЮЛИ.

В наличност

ЧАСТИЧЕН БЕНЕФИТ ЗА  „ОСИНОВИ ГЕРОЙ“
ДО -30% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА С ЕКОНТ
ВНИМАТЕЛНО ОПАКОВАНО
ПРОДУКТ СЪС СЪРЦЕ
ИЗПРАЩАНЕ ДО 2 РАБОТНИ ДНИ

Страници: 358

Издател: Фабрика за спомени

Формат: 10.5/18/2,5

Тегло: 256 гр.

Допълнителна информация

Тегло 0,265 кг
Размери 18 × 10,5 × 2,5 см