Направените поръчки се изпращат до два работни дни, след като администратор се е свързал с вас и поръчката е потвърдена, а всички детайли по доставянето уточнени.
Работим с куриерска фирма Еконт и поръчката се изпраща само посредством нейните услуги с наложен платеж.


УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Когато поръчате стока, тя се доставя на посочения от клиента адрес или до офис на куриерска фирма. Всеки клиент поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.

Поръчаната от клиента стока се доставя за 1 работен ден, освен при независещи от нас обстоятелства. Доставката е до посочения от клиента адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден, както и че поръчката е потвърдена от клиента.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида ѝ и ползвания транспорт за доставка.

Всеки клиент има право на преглед на стоката при доставянето ѝ от куриера или получаването ѝ от офиса на куриерската фирма.

Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и Rudegentscoffee.com се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по доставката. Разходите се заплащат при получаване на стоката, едновременно с цената на стоката.

Заплащането на дължимата цена на стоката става при получаването от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.